Hus & Fasadeservice AS

Tjenester

Over 30 års erfaring med aluminiums dører og vinduer!

Hus & Fasadeservice As har faglig kompetanse i aluminiumskonstruksjon der daglig leder har fagbrev i dette faget. Vi kan hjelpe deg med skyvedører, foldedører, skyveluker, vindu og vanlige slagdører, i tillegg kan vi levere produkter i aluminium inkludert curtain wall (fasadesystem) dette inkluderer også fasadesystem som klarer BRANN krav EI30 og EI60, i tillegg kan vi levere dører og vindu systemer som klarer disse krav.

Ponzio leverer aluminiums produkter som også kan klare ekstreme forhold som eks er nær sjø eller plasser med saltholdig luft, overflate behandling får en annen legering som sikrer at det ikke utvikles hvitrust.

Ved levering av aluminiumsdører, vindusløsninger og fasadesystemer vil du få en løsning som er skreddersydd til ditt hjem eller bygg. Våre kunder er alt fra privatpersoner som ønsker små ting utført, til store prosjekter fra byggherrer, hoteller og lignende.

Vi samarbeider med Hubro aluminium på Sola som leverer Wicona fasadeprodukter.

Ponzio leverer skreddersydde systemer til sommerstuer/vinterhager, dette i tillegg til alt av dører og fasadesystemer.  Les mer om Ponzio her.

Vi har også en leverandør av Reynaers aluminiums produkter som leverer alt av vindu/dør og fasadesystemer, se mer på www.reynaers.com

REHAU PVC vindu og dører kan også leveres, se mer på www.rehau.com gå til meny og velg land for mer informasjon om produktene

Alle våre produkter er laget for å imøtekomme dagens krav NS3510

2 års garanti på slitedeler

5 års reklamasjonsrett

kontakt-oss
dom_pr_wroclaw_big
ru_dom_1b

Vindu & Glass

Vi i Hus & Fasadeservice er eksperter på vindu og glass. Vi kan lage spesialtilpassede glassbygg, glassdører, glassrekkverk, innvendige glassvegger, balkonger i glass og mye mer.
Vikeså Glass Industrier AS er vår partner på alt av glass til private og entreprenører. Vikeså kan levere glass på dagen om dette behøves (innbrudd/naturskade o.l.). I tillegg har vi et samarbeid med Glassgrossisten i Sandnes som leverer balkongglass og innvendige glasskyvedører, glassvegger.
vindu1
vindu2
vindu3

Hagestue / Vinterhage

En hagestue er designet for bruk hele året rundt. Våre hagestuer og vinterhager er har meget god isoleringsevne og blir designet spesielt til ditt hus eller hytte.
Vi kombinere kvalitetsmaterialer for å bygge den perfekte vinter- og sommerhagen!
vinterhage1
vinterhage2
vinterhage3

Reklamasjonsrett

5 års reklamasjonsrett på glass og aliminium
2 års reklamasjonsrett sliteprodukter

– Vi tar god service som en selvfølge. Jobben er ikke gjort før kunden er fornøyd.

Jobben er ikke gjort før kunden er fornøyd.